Meg lehet változtatni a macskaalom helyét?
3 napja van meg a cica, nagyon ügyes, első perctől fogva az alomba pisil és kakál.. de hiába temeti be, olyan szinten büdös....
garzonlakásban élünk és nem akarom, hogy bent legyen a házban az alom, viszont van egy kis előtér, ha oda kiteszem akkor is fogja használni majd a cica?
Az én cicámat nem viselte meg egyszer sem, amikor máshová tettem az alomtálcáját. (A fürdő takarításakor vagy amikor nyaralnia kellett a párom családjánál.) Bele kell tenni, kaparászni egy kicsit a lapáttal, de ha azt látod, hogy a cica valamit nagyon keres, akkor megint meg kell neki mutatni.
A zárt alomtálca szintén jó ötlet.
Az én kiscicám akkor kakil büdöset, amikor nedveset eszik, viszont a nedves táp etetéséről nem akarok senkit se lebeszélni. Sőt. A kiscicatáptól is lehet a szokásosnál büdösebb a széklet. Próbálkozz olyan táppal, ami jó minőségű, keveset kell belőle adni, mert jól felszívódik (ergo kevesebb ürül ki). Viszont minél közelebb áll az étrendje a természeteshez, annál kevesebbet és szagtalanabbat fog kakilni. Ilyen és hasonló okokból át fogok állni a félig főtt-nyers-főtt húsos etetésre, de mivel még pici a cicám, inkább a tápot adom neki egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!