Ti mivel bélelitek ki az alomtálcát?
Figyelt kérdés
Az én 12 hetes kiscicám folyton kikaparja amit az alom alá teszek.Próbáltam már újságpapírt,szemeteszsákot, de egyik se vált be.2013. jún. 23. 13:44
1/6 anonim válasza:
úgy próbáltad már hogy nem teszel oda semmit csak a wc és az alom, lehet idegesíti hogy csörög-zörög ott valami :)
2/6 anonim válasza:
Soha nem teszek alá semmit. Szerintem fölösleges.
3/6 norzsu válasza:
Nekem egy kisebb szőnyeg van alatta. Ha vmit kikapar, vagy kihoz a talpával a szőnyeget egyszerűen kiporszivozom, vagy kirázom. :)
5/6 anonim válasza:
Ne tegyél alá semmit, természetes, hogy kikaparja. Úgyhogy semmi értelme.
6/6 anonim válasza:
Az enyém is kikaparta, akarva és akaratlanul is. Folyton beleakadt a karma, kilyukasztotta, összehúzta, s nehezen tudott tőle szabadulni. Nem használok így semmit, és minden rendbejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!