Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miből készíthetnék macskakapar...

Miből készíthetnék macskakaparóra játékot?

Figyelt kérdés
Vettem használtan egy kaparófát.Valaha lehetett rajta lelógó játék mert észrevettem hogy van rajta egy kis zsinór.Gondoltam készítek rá egy játékot.

2013. júl. 3. 12:35
 1/6 anonim válasza:
Fonalból gombolyagot?? Nem egy nagy dolog ilyet kitalálni. Egyébként meg a macska a kertben feltalálja magát.
2013. júl. 3. 12:44
 2/6 anonim válasza:
Nálunk azt imádni szokták, hogy kindertojásba, amibe az ajándék szokott lenni, teszünk kisebb kavicsokat és ez zörög és imádják a cicák :) ki is tudod lyukasztani a tetejét és átfűzni rajt egy madzagot, vagy belecsiptetni.
2013. júl. 3. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
az enyém a pomponokért van oda :)
2013. júl. 4. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:

dió méretű galacsin alufóliából, mérőszalag (lehet ikeás is, az amúgy is ingyen van), tollas bot, madzag és a nagy kedvenc: a pingpong labda.

Sajnos a macskák hamar megunják a periodikus mozgást, a kaparófára felfüggesztett játékok pedig csak arra képesek. Kiszámítható lesz neki, nem lesz többé izgi.

2013. júl. 4. 16:25
 5/6 anonim válasza:
Anyum szerint különleges vagyok, ezért különleges kérdést adok: miért akarod elkaparni a macskád??? Bocs, ha ezzel nem segítettem sokat.:(
2013. júl. 12. 00:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Senki sem akarja elkaparni a macskát, ez egy különlegesen hülye kérdés volt.
2013. júl. 22. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!