Egy kérdés lent a Whiskas-ról?!
Értem, hogy sokan nem szeretik a Whiskast, mert balblablam viszont sokan szeretik az ellenkezőjéért, de ebbe ne menjünk bele. Az utálók fő indoka, hogy nagyon kevés benne a hús?; na igen ez igaz de csak a SZÁRAZTÁPBAN!
Az alutasakosban és konzervben sokkal több mint "3%"...
Így ezért nem értem, van olyan barom aki a cicájának csak szárazat ad??? Az állatkínzás, hisz a macskáknak a nedves eledel sokkal fontosabb.
Nem nagyon értem a kérdést.Az ellenkezőjéért szeretik?Az mi lenne?
Vegyük alapul,hogy a macskák húsevők így a 3% és a 12% is édes kevés a szervezetüknek.
Tény, hogy az utóbbi időben feljavították egy kicsit a tápjaikat,(nyugaton nagy a konkurencia)de akkor sincs részletezve, milyen eredetű alkotórészekből áll. Főként ez a gond, ill szerintem az ára sem olcsó az összetételéhez képest.Ennél sokkal jobb minőségű tápok vannak, közel azonos árért. Nekem azért sem szimpatikus, mert egy cicának nem kell füstölt, meg grillezett, meg mindenféle ízesített kaja. Nincs szükségük olyan nagy mértékű változatosságra, mint az embernek. A rigó,veréb és az egér sem különböző ízesítésűek (főleg nem mesterséges -rákkeltő aromákkal)...
Abban igazad van, hogy a száraztáp nem való a cicáknak,de a tasakosak is csak "műhúsból" vannak..
Én Whiskas-sal kezdtem etetni a szőrmókot, nyelte is, mint kacsa a nokedlit. Ha itt nem olvasok róla, hogy mennyire nem jó, meg milyen kevés hús van benne, az az igazság, hogy lehet, meg sem nézem.
Már a DM-ben veszek neki Dein Bestes márjkájút (50 % hústartalom), vagy Alphavet boltban sajátmárkás alutálcásat (60 %) hústartalom, plussz kap még Whiskas száraztápot, és házikosztot is szokott kapni. A legjobban a házit szereti, de a többivel is elvan, ha muszáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!