Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy kérdés lent a Whiskas-ról?!

Egy kérdés lent a Whiskas-ról?!

Figyelt kérdés

Értem, hogy sokan nem szeretik a Whiskast, mert balblablam viszont sokan szeretik az ellenkezőjéért, de ebbe ne menjünk bele. Az utálók fő indoka, hogy nagyon kevés benne a hús?; na igen ez igaz de csak a SZÁRAZTÁPBAN!

Az alutasakosban és konzervben sokkal több mint "3%"...

Így ezért nem értem, van olyan barom aki a cicájának csak szárazat ad??? Az állatkínzás, hisz a macskáknak a nedves eledel sokkal fontosabb.

2013. júl. 2. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan. Gondolom ez a kérdésed. Én nem ezt a márkát etetem a vaddal. De viszont kap házi kosztot is. Nincs ilyenekkel agyonkényeztetve. Havi 3 konzerv, egy kiló táp. Tegnap pl tésztát evett pörköltszaftal meg némi hússal. Jól él.
2013. júl. 2. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem a kérdést.Az ellenkezőjéért szeretik?Az mi lenne?

Vegyük alapul,hogy a macskák húsevők így a 3% és a 12% is édes kevés a szervezetüknek.

2013. júl. 2. 10:01
 3/6 Maxitabi ***** válasza:

Tény, hogy az utóbbi időben feljavították egy kicsit a tápjaikat,(nyugaton nagy a konkurencia)de akkor sincs részletezve, milyen eredetű alkotórészekből áll. Főként ez a gond, ill szerintem az ára sem olcsó az összetételéhez képest.Ennél sokkal jobb minőségű tápok vannak, közel azonos árért. Nekem azért sem szimpatikus, mert egy cicának nem kell füstölt, meg grillezett, meg mindenféle ízesített kaja. Nincs szükségük olyan nagy mértékű változatosságra, mint az embernek. A rigó,veréb és az egér sem különböző ízesítésűek (főleg nem mesterséges -rákkeltő aromákkal)...

Abban igazad van, hogy a száraztáp nem való a cicáknak,de a tasakosak is csak "műhúsból" vannak..

2013. júl. 2. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Én Whiskas-sal kezdtem etetni a szőrmókot, nyelte is, mint kacsa a nokedlit. Ha itt nem olvasok róla, hogy mennyire nem jó, meg milyen kevés hús van benne, az az igazság, hogy lehet, meg sem nézem.

Már a DM-ben veszek neki Dein Bestes márjkájút (50 % hústartalom), vagy Alphavet boltban sajátmárkás alutálcásat (60 %) hústartalom, plussz kap még Whiskas száraztápot, és házikosztot is szokott kapni. A legjobban a házit szereti, de a többivel is elvan, ha muszáj :)

2013. júl. 2. 18:59
 5/6 YasminaN válasza:
Szerintem nem allatkinzas,ismerek olyant aki a macskajat csak kizarolag szaraztappal eteti (es meg neha hazi kosztot is szokott de ritkan) es a macskaja mar 13 eves jol el es semmi betegsege nincs.Az sem mindegy,hogy milyen szaraztapot adsz neki.
2013. szept. 17. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
én applaws szárazzal etetek, gabonamentes tehát feleslegesen nem terhelem és 80% a hústartalom... nincs abban semmi gond ha csak szárazat kap, állatorvos is azt ajvasolta 8 hós koráig. mellé csirkehúst kap 2 hét fagyasztás után. inni iszik eleget, emiatt szokták félteni őket a csak szárazos etetéstől. a nedves meg csupa víz ezért a nem ivós macskáknak jobb lehet, viszont olyan minőséget hogy tápláljon is, csak drágán lehet kapni. dehát kinek mennyit és a macskája egészsége, ismerek olyat aki büszke volt rá hogy tejjel és csokival eteti néha a macskát, és milyen jól van. végül sikerült megmérgezni (a teobromin miatt) [link] (és ez csak a rövidített lista)
2013. dec. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!