Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ezt a macskát mi lelte?

Ezt a macskát mi lelte?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=lUlGeVVSyZo

Tulajdonképpen tök mókás ahogy mondja, hogy no no no no :D De ez bolond nem? Vagy mi baja lehet szegénynek? Mert a szemein is látszik, mintha félne valamitől, vagy rosszul látom?

2013. júl. 1. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát... szegényke inkább egy kis asztal, mint egy macska. Annyira utálom, mikor ekkorára etetik.

A macsekok 100 féle hangot tudnak kiadni, ha ezt megtudná fejteni valaki, akkor le a kalappal. Olyan, mintha valami baja lenne, mert nem valami egészséges a testtartása sem. Én inkább sajnálom, bár ha normál testalkata lenne és a füle sem tudom, hogy így áll-e normálban vagy hátra van húzva, plusz igen, ha nem lenne tág a pupillája és nem nyaldosná a száját, akkor nem ijednék meg és talán meg is mosolyogtatna, de így kétségekkel telve nézem... szegényke.

2013. júl. 1. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet rossz élménye volt a kamerától de akkor add ilyen hangot mikor valamitől nagyon ideges illetve félős lesz
2013. júl. 1. 21:05
 3/4 miau99 ***** válasza:

A macskák rengetegféle hangot tudnak kiadni.

EZ a hang, szerintem normális. A füleit talán félelmében feszíti hátra, bár ez elég érdekes, mert nem úgy viselkedik, mint aki fél.lehet, hogy valamilyen születési rendellenességről van szó, mert pl. valamelyik cica emiatt nem tudja becsukni teljesen a száját, stb. Szegény elég túltáplált, fogalmam sincs egyes emberek miért teszik ezt az állatokkal.

2013. júl. 2. 13:45
 4/4 miau99 ***** válasza:
Egyébként ilyen hangot én már máskor is hallottam.
2013. júl. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!