Lakásba milyen macskát javasoltok inkább? (fiút vagy lányt)
Lakásba jobb a lány macska ! Nekem már 5 macskám volt most tartom otthon a 6.at . Nekem most éppen Bengáli kis szőrű tekobkta macskám van nő nemű , én is lakásba tartom kétszer is ivartalanítottam nagyon nyugodt macska . Eddig a 6 macskámból 4 volt lány a többi fiú volt a fiú macskák mindig ingerlékenybbek voltak . Egyszer a fiú macskám Ubi ( ez volt a neve ) az akkor még 6 éves kis lányom szemét kikaparta , szegényke azóta kancsal . De a lány macskák is naponta megkarmolásznak , egyszer úgy megkarmolta az arcomat hogy elkelett mennem az orvoshoz hogy bekösse .
Ha macskát tartasz akkor ajánlom legyen nálad sebtapasz !
Köszönöm a válaszokat :) A 2-tól kérdezném, hogy hogy lehet hogy 2X is ivartalanítani kellett a cicát?
Nekünk mondjuk házi macskánk lesz, aztán ha feljön az ágyba akkor ott lesz, nem hiszem, hogy zavarni fog. A kutyusunk is ott aludt amíg kedve volt, aztán leszokott róla.
Ubi :) Nekem egy tengerimalacomat hívták így régen :)
Mi az, hogy kikaparta a szemet?
Es mi az, hogy ketszer ivartalanitani????????
Vicc???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!