A cicám végbele kifordult. Mitől lehet?
Most kaptam egy fiú kiscicát. Eddig nem volt semmi baja,de most látom,hogy olyan a feneke,mintha kifordult volna a végbele. Nem tudom,hogy számít-e valamit az,hogy a cica korához képest kicsike.
Kérlek segítsetek! Tudni szeretném,hogy túléli-e,mert nem akarom,hogy meghaljon :(
Egyébként a cica elég eleven,nem látszik rajt,hogy beteg lenne.
Szerinted miért járnak az orvosok 6 évet orvosira?
Mind azt hiszitek hogy ha leírtok ide valamit, akkor látatlanba felállítjuk nektek a pontos diagnózist, és még házi gyógymódot is adunk rá?
Elviszed orvoshoz és meg van oldva a probléma. Ha annyira félted a cicát, talán nem halsz bele 2-3 ezer Ft-ba.
Kedves 3. válaszoló!
Képzeld,vannak itt értelmesen válaszoló emberek is,nem kell feleslegesen gépelned. Senki sem kérte,hogy állítsatok fel nekem egy pontos diagnózist! Nem a hozzá nem értők válaszát kértem,hanem azokét,akiknek volt már dolguk hasonló cicával. Hidd el,vannak értelmes emberek is,akik értelmesen tudnak válaszolni. Annyit akartam mindössze a HOZZÁÉRTŐKTŐL megtudni,hogy ez mennyire természetellenes és esetleg súlyos. Ha nem vagy képes normális választ adni,akkor nem muszáj írnod,csak pazarlod az idődet.
Üdvözlettel: Maja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!