Mit tegyek, ha a kutyusomnak visszahajlott, kifordult a körme?
Te semmi képpen nem tudod gyógykezelni!
Az én kutyámnak kétszer szakadt ki tőből a körme. Amíg nem tudtam ( hétvégén történt a munka heleyen ) dokihoz vinni addig is kötözni kellett, hogy kosz és egyéb szennyeződés ne kerüljön bele.
A doki kitisztította jobban, kapott injekcióba antibigyót, meg mást is. Azt mondta, ha elfertőződik akkor csonkolás lesz. De vigyáztam rá. Ez kb. egy hónapos játék, hogy minden nap kötözgetni kellett, reggel és este.
Vigyázni kell hogy ne legyen vizes a kötés, hogy ne ázzon át, mert bepálik a lába. Nem irígyellek, nem lesz könnyű menet... :-(
Jobbulást!
15:38 vagyok.
Sajnos az árakat én se tudom megmondani, mert egyrészt minden dokinál másak az árak, és amikor az én kutyámmal ez történt ( kétszer is ) én akkoriban a dokinál asszisztáltam, és mivel én se kértem pénzt, így ő se kért tőlem.
Arra vigyázz hogy ne menjen bele kosz.
Gondolj bele a lónak van másik oldala is. Az állatorvoslás részben busineis. Ha netán begyullad a kutyád lába természetesen újra el kell vigyed, így újra pénzt kap a doki.
Bár az én kutyámnak tőből szakadt ki a körme ott nem kellett levágni neki. Viszont kenegetni kellett kenőccsel, eleinte gyulladás csökkentővel, majd utána hámosítóval.
A Kék Lukács krém nagyon jó cucc, bár kicsit drága, de megéri megvenni. Jó lenne ha a kötést nem venné le a kutyád, mert tényleg könnyen befertőződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!