Az alom jó helyen lesz itt a cicám alomtálcája?
És nem zavarna, hogy tévézés közben állandóan a wc-t is látod? Én most oda képzeltem, de valahogy kiráz a hideg már csak a gondolattól is.
Csak a szobádban lehet? Mert talán egy olyan felületre kéne tenni (járólap), amit könnyen lehet tisztítani. De ha nincs más lehetőség és téged nem zavar, akkor a cica ott is megfogja szokni.
Ennek alja is van, szóval nem a szőnyegen lenne az alom, lenne alatta kb 1 cm fa, ami könnyen tisztítható...és elég magasan van ahhoz a tv, hogy le lássam az almot, ha nézem. :)
Csak a szobámban lehet a cica... legalábbis addig amíg meg nem szokja az almot...szobatiszta egyébként, jelez ha menni akar és akkor ki kell vinni a gazdája szerint...én viszont alomra szeretném szoktatni.
Ha nem az alomba pisil, dörgölj a pisifoltra egy marék alomkavicsot, és vidd vissza az alomba. Én így szoktattam rá az enyémet.
Ha csak a szobádban lehet, akkor vegyél fedett macska wc-t. Akármilyen jó az alomkavics, van szaga. Én naponta takarítom, de az enyémnek így is kevés. Érzékeny rá. :)
Azt gondoltam, hogy van alja a tálcának. :D
De nálam is "fa" a tv állvány és pont amiatt írtam, hogy jobb lenne más helyen, mert előfordulhatnak bakik. Nálam két cica van az egyik nagyon ügyes (meg ki is mehet a dolgát végezni), de a másik valahogy laposan kezdi a pisilést és közben van mikor megemelkedik a kis feneke és szépen megy ki a pisi az alomból, ha látom visszanyomom szépen az alomra, de nem mindig vagyok a nyomában. És hát az nem tesz túl jót a tv állványnak, ha éppen órákig ott áll rajta a tócsa. Nem tudom, hogy nálatok hogy lesz, de jó mindent belekalkulálni.
Én sem ajánlanám nagyon a változtatgatást. Én pont most rendeltem egy wc-t, ami szerintem nálunk teljesen jó lesz, akkor is ha a kis pisis továbbra is így fog vizelni. Ilyen: [link]
A szagokkal én is egyetértek. Nálunk alapból nem büdös a cica pisije, mivel néha kimegy a kőre és feltisztítom, tudom, hogy nincs szaga, de az almokban valahogy megváltozik és nekem az nem okés, már én is naponta kiszedem még a pisit is, ami rosszabb így, mert a lapátra ragad a fele, ha megszárad egyszerűbb kiszedni, de zavar a szag. Viszont én találtam egy tök jó illatos almot, amire ha rápisil az illat lesz erősebb és igaz drágább, de nekem annyira tetszik az illata, hogy most megint azt rendeltem. A cicát nem zavarja az illat, mondjuk annyira kis ügyi, hogy eddig mindet használta, mert kísérletezem, hogy melyik a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!