Mit csináljak a szaggal?
Nagyban függ a cica székletének a szaga attól, hogy mit eszik. Milyen tápot kap? Esetleg kap húst? Mert attól tud nagyon büdös lenni. Olyan táp kellene neki, aminek a nagy részét meg tudja emészteni, mert így csökken a széklet mennyisége. Ha majd nagyobb lesz, Indoor tápot javaslok, ezeknek az összetétele úgy van kialakítva, hogy csökkenjen a széklet mennyisége, és kevésbé legyen büdös. Addig is valamilyen jó minőségű junior táp.
Én a helyedben többféle almot is kipróbálnék, nem mindig a legdrágább a legjobb. Mi a Müllerben veszünk Pet Bistro almot, és szinte nem is érződik a szaga. Esetleg próbálj ki valamilyen illatosított almot. Ha van hely, vehetsz zárt macskaWC-t az alomtálca helyett, ezzel is csökkenthető a kijutó szagmennyiség.
próbáltunk már többféle almot, még a szilikonos a legjobb szerintem. Junior whiskast kap, meg fressnapf-os junior konzervet..tervezzük az inddor tápokat, csak ahhoz még kicsi a cicu.
Sajnos nálunk csak a fürdőben a mosdó alatt fér el az alom :( de lehet hogy venni fogok olyan macsaka wc-t aminek van teteje, valamennyit biztosan ér. köszi!
Egy kis szódabikarbónát szórj az alomba, sok szagot semlegesít.
Az alomtálcát is ki kell mosni időnként, erről nem volt szó, hogy szoktátok-e, ezért javaslom.
A párás légkör nem tesz jót, jobban erjed a cucc is, meg könnyebben és erősebben terjednek a szagok is. A száraz környezet jobb lenne, pl. a WC, előszoba eldugott sarka, stb.
Nekem a szilikonos almok nem jöttek be, még első 4-5 nap okés volt, de utána már én is éreztem a szagát. Pedig a csomagolás szerint akár egy hónapig is lehetne használni.
Azóta se vettem olyat. Inkább a hagyományosat veszem, az bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!