Norvég erdei macska és main coon?
Sziasztok!
Alapjáraton kutyás vagyok,de van cicám is.Viszont róluk fele annyit sem tudok.Illetve a tartásukkal nincs problémám,inkább a fajtatiszta macskák terén vagyok kicsit laikus :D
Tehát egyik kedvencem a main coon cica,viszont nemrégiben fedeztem fel a norvég erdei macskát is,és látszólag én nem találok különbséget köztük.
Bevallom nem nagyon olvastam még utána,ezt nyilván majd megteszem,de első körben érdeklőd itt is,hogy aki tart,vagy ismeri ezeket a fajtákat tudna-e pár szót írni róluk.
Meg alapból van-e különbség köztük?:D
Köszönöm
Már megtörtént.
Viszont most gondoltam arra,hogy nálunk kinti-benti cicák vannak,és nem tudom mennyire kellene féltenem,ha esetleg vennék egy fajtatiszta cicát,hogy ellopják?
Nyilván környék függő,jó környéken lakunk,felső-középosztálybeli lakónegyed,sok nagy zöld,fás terület.A városban kisebbség sincs.
Mondjuk már sima házi cicát is loptak tőlem,ennek ellenére.Azt nem tudtam,hogy tudják-e,hogy van gazdája :S
Siman ellopnak. Masreszt, sok tenyeszto nem is ad el macskat csak zart helyre.
(Es amibe egy ilyne kerul, erdemes is nem elengedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!