Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek ő milyen fajta?

Szafica kérdése:

Szerintetek ő milyen fajta?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy keverék, de milyen?Én main coon, vagy norvég erdeire gondoltam.

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 26. 12:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Álomszép vétek kint tartani :)))

Szerintem perzsa és vmi házi.

2012. febr. 26. 12:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de gyönyörű!!!! :)))))))
2012. febr. 26. 12:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont ilyen cicám van, csak kisebb:D

Meg nem tudom mondani milyen keverék, csak véletlen módon ide született:))

Sajnos én kint tartom, mert anya ellenzi hogy bent legyen...

De nagyon aranyos :)

2012. febr. 26. 12:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos azért nem lehet bent, mert van papagáj:/( a házban ő az úr :D)
2012. febr. 26. 12:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű! Nekem is pont így néz ki a cicám, csak sötétebb vörös, borostyán szemekkel. Az enyémre azt mondta több hozzáértő is, hogy vagy coon van benne, vagy norvég erdei. A tiedben szintén szerintem.

Mennyi idős a cicád? Viszont szerintem valahogy meg kéne oldani, hogy benti cica legyen, az ilyen cicák inkább kis "kanapétigrisek", kényes a szőrük, stb.. Nem beszélve arról, hogy simán ellophatják.

2012. febr. 26. 16:05
 6/15 A kérdező kommentje:
7 hónapos , mindennap fésülve van (bár a hasán csak amennyire engedi:D), szerencsére nagy udvarunk van, és inkább a hátsó részen vannak. Az út közelébe csak akkor mennek, ha minket követnek(bár akkor sem jön ki a kapun csak a testvére).
2012. febr. 26. 17:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Rövidebb a farka, tehát maine coon : ) A norvég erdei szinte szóba se jöhet, szinte esélytelen, hogy ilyen cica kóboroljon odakint.
2012. febr. 27. 22:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, olyan cica kóborol odakint, amilyet a gazdája (jelen esetben a kérdező) kienged kóborolni. :) Ettől még lehet norvég erdei.
2012. febr. 27. 23:33
 9/15 A kérdező kommentje:
de nem fajtatiszta... és nem én tehetek róla, hogy nem lehet bent, elkapná a papagájt(szinte állandóan a kalitkán kívül van)
2012. febr. 28. 14:35
 10/15 anonim ***** válasza:

#8 Kb 50 ilyen cica van Magyarországon, és akkor sokat mondtam. Egy tenyésztőről tudok, ők szinte biztos 100 fölött adnak egy kölyökmacskát, kétlem, hogy bárki is kiengedne 100ezer forintot kóborolni : )

Tudom, hogy keverék, úgy értettem a maine coont, hogy olyan vér lehet benne.

2012. febr. 28. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!