Cicamentés? Panaszkodni is jöttem, meg segítségért is.
Ma délután valami minősíthetetlen emberi lény kirakott a házunk melletti diófa alá egy cicamamit, és 6 újszülött babáját. Van a környéken egy feketerigó, ami az én cicámat is halálra idegeli, na, az egész délután ott visított neki, mire megtaláltam, a mami már tisztára készen volt (nem csak a rigótól), sokkos állapotban volt. Egyszerűen nem értem, hogy lehet valaki ilyen lelketlen.
Most ideiglenes, vagy állandó gazdit keresünk nekik, ha tudtok, kérlek, segítsetek ebben! Somogy megyében vagyunk, Kaposvár melletti településen. És nagyon sürgős a dolog, újszülöttek a picik, biztonságos helyre van szükségük! Bármit tudtok, kérlek, írjátok meg. Köszi!
Nem, nem szánalmas! Ostoba, bunkó, lelketlen, nemtörődöm.
Én az ilyen embereket messzire kerülöm! Szerintem (és nem csak szerintem, hanem pszichológusok szerint is) az ilyen emberek nem egészségesek agyilag.
Még szerencse, hogy nem megölte. Na, azok már nagyon betegek mentálisan. Tőlük már félek! Aki abban éli ki magát, hogy védekezésre képtelen élőlényeket gyilkol, az már nincs messze mástól sem...Igazuk van az orvosoknak. Ez már nem normális elmeállapot. Őket mindenképp bezáratnám, vagy ha még lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!