Nem fogja bántani a kandúr a kicsiket?
Persze szaporítottam, mert nem járok mindenféle idióta versenyre! DE!
Minden oltást megkapnak, had ne mondjam mennyit költök állatorvosra! Normális kaját kapnak, nem olcsó szarokat, és innentől kezdve szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy mit teszek a kicsikkel.
Ráadásul arról ne is beszéljünk, hogy különb "házuk" van,mint sok embernek!!!!! Semmiben nem szenvednek hiányt!
Nem értem miért kéne versenyekre járnom. Ja és a kennel is megfelel az eu-s szabványoknak!
2-án megszülettek a kicsik!
Még most is hihetetlen ami történt!
Kiengedtem kandúromat az udvarra, hogy nehogy bántsa a kicsiket. Az ajtót nyitva hagytam, de végig figyeltem rájuk. Az anya cicám nem tudott megelleni a párja nélkül!!! Már lógott belőle ki a kiscica, és még szaladt a kandúr után az udvaron!
Fogtam és összezártam őket, lesz ami lesz alapon!
Amikor bementem hozzájuk egy óra múlva, már megvolt az első pici, és a kandúrom ott feküdt mellettük!
Utána ahányszor rájuk néztem, ott feküdt mellettük.
Nekem ez nagyon hihetetlen!
Persze másnap külön kellett tennem őket, mert újra párzani akart a fiú cicám:) De ma már megint együtt vannak, és egymás mellett fekszenek:)
Igazi apuka!
Tényleg nagyon okosak a sziámik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!