Hogyan segítsek a macskámnak, hogy ne szenvedjen ettől a hőségtől?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk, áll a levegő, hiába szellőztetünk. Egy ventillátor van, de az is csak a meleget keveri. A macskám Maine Coon, hatalmas bundával. Én egy gatyában ülve is izzadok, el tudom képzelni mit érezhet szegény. Egész nap fekszik a járólapon, talán az hűsíti kicsit. Adok neki hideg vizet, ezen kívül mit lehet tenni?2013. jún. 21. 09:22
11/12 anonim válasza:
Az én cicám is szenved ebben a hőségben.Megoldottam a problémát egy kis időre:fogtam egy lavór vizet és beletettem.Tök jól bírta,csak egy picit nyávogott,utána pedig megtörölgettem egy picit.Én ezt ajánlom,de ha a cicád nem bírja a fürdetést,akkor vizezd be a kezed és azzal próbált hűteni.:)
12/12 anonim válasza:
A macskák hőérzete eltér a miénktől. Ezért szeretnek pl. a forró radiátoron heverészni. Persze az extrém körülmények őket is megviselik, pl. ha napon hagyják, víz nélkül, vagy kocsiban "felejtik", hamar hűgutát kapnak.
De lakásban, ahol van árnyék, nem szenvednek különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!