Mi baja a macskámnak?
Figyelt kérdés
Már 1,5-2 hete rekedt a hangja, és tegnap vettem észre, hogy a bal oldalán a torkán valami hatalmas bumszli van. Wgy macskának lehet 2 hete mandulagyulladása vagy ilyesmije? Most itt alszik az ölembe és enyhén remeg.2013. máj. 25. 18:13
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg meg van duzzadva az áll alatti nyirokcsomója, esetleg a nyálmirigye. Vidd el minél hamarabb állatorvoshoz, mert ezt valószínűleg gyulladás okozza, amire antibiotikum kell. Ha pedig a hangja is rekedt, végképp elég nagy a gond, ebből nem fog magától meggyógyulni. Egyébként be van oltva a cica? Tud enni rendesen?
Ha tényleg olyan nagy az a duzzanat, valószínűleg láza is van a cicának, úgyhogy ne várj újabb 2 hetet, mire elviszed állatorvoshoz. Sok helyen van hétvégén is ügyelet, szerintem vidd el mihamarabb.
3/3 anonim válasza:
Jézusom☹ szegeny allat. Ezt sose tudom megerteni, hogy amikor lathatoan beteg az allat ide irogatnak sokan. 😔
A cica azert remegett mert
1 fajdalmai voltak
2 magas láza volt
Szerencsetlen😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!