Az igaz, hogy a macskák elmennek nyaralni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nyárra elmennek otthonról. Én még nem tapasztaltam ilyet, de 2 ismerősöm is mondta, hogy az övéik nyáron elhúznak, ősszel hazamennek.
Igaz ez?
2009. okt. 12. 11:25
1/13 anonim válasza:
Hülyeség. Mindkét ismerősödnek akkor olyan cicái vannak akik nem szeretnek ott lenni, csak a hideg kényszeríti be őket. Ezek nem házicicák hanem kóbormacskák. Az enyémek, se télen, se nyáron, még a kerítést se nagyon lépik át.
2/13 anonim válasza:
Na ez nem teljesen így van. Télen -a kaján kívül- azért is jönnek haza, mert fázik a s.ggük...
3/13 A kérdező kommentje:
Hát én is csodálkozom ezen. Enyémek mindig hazajönnek, ha meleg van, ha hideg...
2009. okt. 12. 11:55
4/13 anonim válasza:
Igaz. Enyimek lasminute Törökbe voltak. Onnan tudom (a macskák nem beszélnek), hogy ősszel mindkettő bőrkabátba virított a verandán.
5/13 anonim válasza:
Csak a szőrüket veszítették? Drága mulatság lehetett...
6/13 anonim válasza:
Igen, ez igaz a szomszédom macskái is elutaztak Tunéziába a nyáron.
7/13 anonim válasza:
Lehet benne valami, mert az amúgy tőlünk 5 háznyira lakó kandúr májustól szeptemberig szinte el sem mozdul a három nősténycicám mellől. A gazdái már azt hitték, hogy elveszett, amikor megtudták, hogy nálunk van. Mi meg persze nem tudtuk, kié, adtunk neki is enni, így aztán nem volt miért hazalátogatnia.
8/13 anonim válasza:
a kandúrok többségben igen, mert nyáron van párzás. nekem minden kandúr macskám, ami volt, elkóborolt nyáron, csak ritkán láttam. ősztől tavaszig itthon vannak/voltak szinte minden nap.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor végül csak lesz benne valami.
2009. okt. 12. 13:32
10/13 anonim válasza:
A lényeg itt inkább az, hogy azok a macskák, amik érzelmileg is kötődnek a gazdihoz, és nem csak kajáért, hanem a szeretetért, simogatásért is hazajárnak!
Mondjuk az én kandúrom is kimarad néhány napra, aztán sírva üll az ablakban, és olyan örömtáncot lejt nekem, hogy csak na! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!