Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az első napok a kiscicával :D...

Az első napok a kiscicával :D Mit csináljak és hogyan? Segítseteeek.

Figyelt kérdés
Holnap hozzuk el a kiscicát, de nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. Segítsetek légyszíves, hogy ti hogyan szoktattátok magatokhoz, a kajához, az alomhoz? :D Köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 8. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi:)

Almot rakj ki neki tudni fogja mire jó ha kapargastz egy kicsit a mancsával és kaja után odaviszed.

Itt találsz 5 oldalnyi hasznos cikket mindenről: [link]

2009. okt. 8. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen idős a kiscica?

Nekem 4 hetes kicsi cicám van,szóval kérdezz bátran.

Nagyon sok tapasztalatom van már. :)

2009. okt. 8. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Az alomba rögtön bele fog wc-zni, nem lesz gond vele. Tedd csak bele, majd elkezdi szaglászni. Tudni fogja, hogy az a wc-je. Figyelj rá, hogy cserepekhez ne férjen hozzá, mert bizony előfordul, hogy odapisil a virágjaid földjére. A másik, amit kedvelnek a cicák, azok a szennyes ruhák. AZ én cicám előszeretettel pisil rájuk. Ezért mindig figyelj oda, hogy tiszta alma legyen.

A tányérjait a wc-től messzebb kell elhelyezni. Naponta friss víz és rendszeres étkezés mindig uabban az időben. Folyamatosan ne legyen előtte táp.

A karomkoptatóra nekem sajna nem sikerült rászoktatnom. A szőnyegeken, díszpárnákon, ágyak, ülőgarnitúra oldalán szereti élezni. Ha olyat csinál, ami nincs ínyedre, vízzel spricceld le. A cicák nem igazán szeretik a fürdést, így előbb-utóbb megtanulja, hogy nem szabad. Azért legyen neki vmi, ami csak az övé és élezheti rajta a körmeit. Persze ez csak akkor gond, ha szobacicáról beszélünk. A kinti cicák megoldják másképp.

Ha szobacica lesz, akkor lennie kell macskafűnek vagy füves tápot is érdemes vele etetni.

2009. okt. 9. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :D 2 hónapos cica, és ma került hozzám :D eddig minden rendben volt, pisilt szépen az alomba, evett szárazat és alutasakosat is, viszont nem akar inni..fél a víztől Oo az előző gazdája tejjel itatta..azt meg úgy tudom nem szabad neki adni, mégis adtam neki nagyon minimális mennyiséget mert nem volt hajlandó inni. De szerintem rakok ki vizet és ha szomjas lesz akkor muszáj lesz neki vizet is inni. Remélem minden rendben lesz :D Izgulok még hogy mi lesz :P
2009. okt. 9. 20:35
 5/5 anonim válasza:
Simogasd sokat! Foglalkozz vele! És így tudni fogja hogy szereted!
2009. okt. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!