Az első napok a kiscicával :D Mit csináljak és hogyan? Segítseteeek.
Nyugi:)
Almot rakj ki neki tudni fogja mire jó ha kapargastz egy kicsit a mancsával és kaja után odaviszed.
Itt találsz 5 oldalnyi hasznos cikket mindenről: [link]
Milyen idős a kiscica?
Nekem 4 hetes kicsi cicám van,szóval kérdezz bátran.
Nagyon sok tapasztalatom van már. :)
Az alomba rögtön bele fog wc-zni, nem lesz gond vele. Tedd csak bele, majd elkezdi szaglászni. Tudni fogja, hogy az a wc-je. Figyelj rá, hogy cserepekhez ne férjen hozzá, mert bizony előfordul, hogy odapisil a virágjaid földjére. A másik, amit kedvelnek a cicák, azok a szennyes ruhák. AZ én cicám előszeretettel pisil rájuk. Ezért mindig figyelj oda, hogy tiszta alma legyen.
A tányérjait a wc-től messzebb kell elhelyezni. Naponta friss víz és rendszeres étkezés mindig uabban az időben. Folyamatosan ne legyen előtte táp.
A karomkoptatóra nekem sajna nem sikerült rászoktatnom. A szőnyegeken, díszpárnákon, ágyak, ülőgarnitúra oldalán szereti élezni. Ha olyat csinál, ami nincs ínyedre, vízzel spricceld le. A cicák nem igazán szeretik a fürdést, így előbb-utóbb megtanulja, hogy nem szabad. Azért legyen neki vmi, ami csak az övé és élezheti rajta a körmeit. Persze ez csak akkor gond, ha szobacicáról beszélünk. A kinti cicák megoldják másképp.
Ha szobacica lesz, akkor lennie kell macskafűnek vagy füves tápot is érdemes vele etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!