Hogy lehet egy macskat leszoktatni a harapasrol?
3 eves, 3 eve velunk van, szeretjuk, mindent megkap, de allandoan tamad. Nagyon csunyan megkarmol, megarap bennunket, felunk a fertozesektol is emiatt.
Mit csinaljunk? Ha ezt elmondjuk, beveszik allatmenhelybe? Vagy esetleg ezzel az indokkal el lehet altatni?
Leszogezem, miota az eszemet tudom, mindig volt macskank, sokat mentettem meg en is az ehhalaltol, mindig vedtem oket, de most betelt a pohar.
Segitsetek.
Koszonom
Nem lehet, hogy túl korán választottátok el? 7-8 hetes korban szabadna legkorábban.
Ugyanis előtte pl. olyan dolgokat tnaul meg az anyjától, hogy mikor játszik túl durván...
Elmaradt a helyes nevelés! Őt már nem lehet megnevelni, túl idős...
Nekem is kicsit ideges cicám van, de megtanultam kezelni.
Ha morog/csapkodja a farkát BÉKÉN KELL HAGYNI!
Negyeske, latatlanban megmondom, hogy tobb allatot mentettem meg mint gondolnad, ugyhogy kikerem magamnak azt amit irtal. Gondolom fingod nincs, hogy lehetne nevelni, ugyhogy maradj inkabb csendben.
6 hetesen hoztuk el, mert a cicamama gazdaja nem vart tovabb, kitette a picit a kapu ele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!