Szerintetek van valami baja a cicámnak? Bővebben lent.
Na ja... és az embereknél is, aki így viselkedik arra ráütik, hogy dilis azaz mentálisan sérült.
Szerintem van baja a cicádnak. Ivartalanítva vannak? Ha nem akkor a fiú lehet azért változott meg ennyire.
Ha ivartalan (ha ivaros akkor is, de akkor jó lenne ivartalanítani is), akkor meg nagyon türelmesnek kell lenni és sokat játszani meg foglalkozni vele. Lehet szegény amúgy is sérültebb, mert nem is az anyja etette/nevelte meg a száj tátás is valami rendellenességre utal, szóval lehet valami sérült a fejecskékében is és nem csak mentálisan, hanem idegileg, szervileg.
Nálam is így van. A fiú cicák ilyenek többnyire. nekem is van 1 fiú 1 lány és a lány az nagyon bújós a fiú meg olyan "szomorkás" jámbor fajta, persze ő is néha odajön, bújik de ez heti max2-3-szor fordul elő :S míg a lány naponta annyiszor ahányszor meglát :)
Mondjuk nekem a fiú 1 éves a lány fél. Szóval amiatt is van hogy fiú, meg amiatt is hogy 1éves azaz ivarérett lett (bár az enyém ivartalanítva van - de attól még ilyenek lesznek sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!