Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sántító macsekom helyrejöhet...

Sántító macsekom helyrejöhet spontán, vagy mindenképpen orvos?

Figyelt kérdés
Ma reggel úgy jött haza, hogy húzza jobb lábát. Rá tud állni, de olyankor fájdalmasan nyávog. Lefektettem egy nyugodt helyen, vittem neki enni, nagyon jó étvággyal eszik, tisztálkodik, de amikor helyezkedik és a fájós lábára nehezedik rá, akkor feljajdul. Külsérelmi nyom nincs. Holnap tudom elvinni orvoshoz, ha addig nem javul spontán. Volt már valakinél hasonló? Mire számítsak?
2013. jún. 5. 18:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"30 éve vagy macskatartó, tehát mindenre tudod a választ"

Nem tudom mindenre a választ, olyankor el szoktam vinni a macskáimat. De a saját gyerekemet se viszem egy köhintéssel vagy egy horzsolással orvoshoz, csak akkor, amikor bizonytalan vagyok, vagy amikor komolyabb baja van.

Azért túlzásnak tartom a minden aprósággal rohanjunk orvoshoz dolgot, mert elég sok "macskabajt" lehet házilag is kezelni. Pont úgy, ahogy az emberek betegségei közül is egy csomót lehet.

2013. jún. 6. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Jelentem, a cica már mindenfajta jajgatás nélkül, 4 lábon járkál, egész picit sántít, de egyáltalán nem vészes már! Felügyelettel már az udvarra is kimehetett. :)
2013. jún. 7. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!