Miért nem tud nyávogni?
Kb. két hete eltűnt a 10 hónapos kandúr macskám.3 napig kerestem mindenfelé,de csak 4 nap után , biciklizés közben véletlen találtam meg.
Hazavittem , de eléggé lefogyott és azóta máshogy viselkedik.Félősebb is lett.Régen elég sokat nyávogott.Most is próbál , de csak "tátog".
Mi lehet a baja?
Tudom , hogy állatorvoshoz kell vinni , de ez mostanában nem lesz megoldható , mert délelőtt n) és kora délután nem jó , mert suliban vagyok de csak akkor van rendelés , ügyelet meg nincs...
El fogom vinni orvoshoz amint lesz rá alkalom.De esetleg addig valami tipp , hogy mi lehet a baja?
Köszönöm a választ :)
Mindenképpen ki fogom próbálni.
Berekedt. Ha az én cicum nem nyávog mondjuk egész este, és reggel nyávogni akar a kajáért, akkor van, hogy ő is csak tátog, de egy idő után azért jön ki hang a torkán.
Nála ez azután jelentkezett, hogy egyszer kiesett az ablakból, és varrni kellett a pofiját.
Szia!
Amint lesz lehetőséged, vidd el dokihoz!
Az, hogy másképp viselkedik, teljesen természetes, biztos elég félelmetesen telt ez a pár napja, de hamar újra olyan lesz, mint régen.
Viszont az hülyeség, hogy megfázott, mert a macska NEM tud megfázni, csak macskanáthát kaphat el, de annak semmi köze az időjáráshoz, ő a hidegtől nem tud megfázni.
Köszi a válaszokat :)
Mindenképp el fogom vinni dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!