Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kismacskák, FONTOS! Mit kéne...

Kismacskák, FONTOS! Mit kéne tennem velük?

Figyelt kérdés

A mamacica megszülte őket, kb 1 hónaposan ott is hagya őket.

Mert már "tüzel".

Emiatt, több macska is van a környéken, ugyan nem bántják a piciket, de ráhozzák a szívbajt.

Mindegyiket dadusgattam már, de

1. ha nem etetném őket, a mamacicát az se érdekelné, mert úgymond naponta 1x megy oda, és tojik rájuk.

2. annyira fél az egyik, hogy fújkál már felém is. ugyan etetem meg minden, de nem úgy néz ki, mint aki nyugodt.

anyatejről épp leszoktak azt hiszem.

de még nem kéne magukra hagyniuk, mert csak gubbasztanak ott és semmi. nézelődnek jobbra balra, még 1 métert se mennek tejért, csak ha én odaviszem.

valami ötlet/tanács?

2013. jún. 4. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmilyen eget rengető probléma nincs itt...A picik alul szocializáltak,mert az anyjuk is tojik rá,te meg félted őket mindentől.

Vidd be szépen a szobádba,hagyd hogy felfedezzék a szobádat.Ülj le közéjük,előbb utóbb megszoknak és érdeklődőbbek lesznek.

Orvoshoz meg a kisgyereket is el szokták vinni,az is ordít,de tudja az ember,hogy jobb lesz neki,azért hagyják kezelni.

A cicáknak is jobb lesz,ha egy doki látja őket.

A mamacicát meg ivartalanítani kellene,főleg ha már öreg is,mert totál lestrapálja magát,ráadásul kinek kell ennyi macska???

2013. jún. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!