A cicám cicái eltűntek. Eltüntek a kismacskák onnan ahova fialt! Lehet hogy elhordta őket valami?
Figyelt kérdés
A cicámnak nem igazán látszik a cicijén hogy szopták volna a kicsik. Lehet hogy csak elvitte őket onnan, mert nem tetszett neki az a hej.4 napos kiscicák2013. ápr. 26. 19:05
1/10 anonim válasza:
Szokásuk ha nem érzik a kicsiket biztonságban. Vagy betegek/életképtelenek voltak és megette őket.
2/10 A kérdező kommentje:
nem.. hétfőn fialt kedden vagy szerdán nem tudom mikor pontosan néztük és meg volt mind. egészségesen..de azért köszi..
2013. ápr. 26. 19:20
3/10 anonim válasza:
Azt te ránézésre nem fogod megmondani hogy nincs-e valami bajuk.
4/10 A kérdező kommentje:
oké. de a cicám egész nap fekszik a lépcsőn .és már a cicijein sem látszik hogy szoptál volna
2013. ápr. 26. 19:35
5/10 anonim válasza:
Bármi lehetett velük, talán kínhalált haltak, megette őket valami, de az ivartalanítás továbbra is haszontalan dolog szerinted. Legalább vigyázhattál volna jobban a kismacskákra, ha már megszülettek, a lehető legfelelőtlenebb állattartó vagy.
6/10 anonim válasza:
alapban költözteti őket az anyjuk, minden ragadozó ezt csinálja. de igen, ő tudja azt is, ha valami bajuk volt, és akkor elpusztította őket.
8/10 anonim válasza:
A disznók amúgy simán megeszik a kismacskákat is.
9/10 anonim válasza:
A kan macskáknak szokásuk hogyha megtalálják a kiscicákat megfujtják őket .. De az is lehet h az anya macska máshelye vitte őket és elhanyagolja őket ha sokat lustálkodik az is előfordulhat. Ha az anya macska kereste őket az előző rejtekhelyükön akkor az első eset ami fennálhat
10/10 A kérdező kommentje:
de legalább élnének, és megtalálnám őket...nem vagyok kint nem látom mikor tűnik el. És ez a legnagyobb baj. Ha tudnám hol vannak segítenék rajtuk,mindenben amiben csak lehet. Van a környéken egy nagy kan macska, ott mászkál ahova lefialt az én cicám . Lehet hogy ő volt. nekem is van egy kan cicám, de ő soha nem lenne képes ilyesmire ( onnan tudom, hogy tavaly mikor fialt, ő vigyázott a kicsikre )
2013. ápr. 27. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!