Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám cicái eltűntek....

A cicám cicái eltűntek. Eltüntek a kismacskák onnan ahova fialt! Lehet hogy elhordta őket valami?

Figyelt kérdés
A cicámnak nem igazán látszik a cicijén hogy szopták volna a kicsik. Lehet hogy csak elvitte őket onnan, mert nem tetszett neki az a hej.4 napos kiscicák
2013. ápr. 26. 19:05
 1/10 anonim válasza:
Szokásuk ha nem érzik a kicsiket biztonságban. Vagy betegek/életképtelenek voltak és megette őket.
2013. ápr. 26. 19:16
 2/10 A kérdező kommentje:
nem.. hétfőn fialt kedden vagy szerdán nem tudom mikor pontosan néztük és meg volt mind. egészségesen..de azért köszi..
2013. ápr. 26. 19:20
 3/10 anonim válasza:
Azt te ránézésre nem fogod megmondani hogy nincs-e valami bajuk.
2013. ápr. 26. 19:23
 4/10 A kérdező kommentje:
oké. de a cicám egész nap fekszik a lépcsőn .és már a cicijein sem látszik hogy szoptál volna
2013. ápr. 26. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Bármi lehetett velük, talán kínhalált haltak, megette őket valami, de az ivartalanítás továbbra is haszontalan dolog szerinted. Legalább vigyázhattál volna jobban a kismacskákra, ha már megszülettek, a lehető legfelelőtlenebb állattartó vagy.
2013. ápr. 26. 21:45
 6/10 anonim ***** válasza:
alapban költözteti őket az anyjuk, minden ragadozó ezt csinálja. de igen, ő tudja azt is, ha valami bajuk volt, és akkor elpusztította őket.
2013. ápr. 26. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Trollkodik. Trololololo.
2013. ápr. 27. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:
A disznók amúgy simán megeszik a kismacskákat is.
2013. ápr. 27. 09:33
 9/10 anonim válasza:
A kan macskáknak szokásuk hogyha megtalálják a kiscicákat megfujtják őket .. De az is lehet h az anya macska máshelye vitte őket és elhanyagolja őket ha sokat lustálkodik az is előfordulhat. Ha az anya macska kereste őket az előző rejtekhelyükön akkor az első eset ami fennálhat
2013. ápr. 27. 12:55
 10/10 A kérdező kommentje:
de legalább élnének, és megtalálnám őket...nem vagyok kint nem látom mikor tűnik el. És ez a legnagyobb baj. Ha tudnám hol vannak segítenék rajtuk,mindenben amiben csak lehet. Van a környéken egy nagy kan macska, ott mászkál ahova lefialt az én cicám . Lehet hogy ő volt. nekem is van egy kan cicám, de ő soha nem lenne képes ilyesmire ( onnan tudom, hogy tavaly mikor fialt, ő vigyázott a kicsikre )
2013. ápr. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!