Kiscia megszelídítése?
Figyelt kérdés
Háttérsztori hosszú lenne, de 2 napja nálam van egy tündéri kiscica. Nagyon kicsi, így bizonyos dolgokkal nem vagyok tisztában vele, remélem tud valaki tippeket adni. Amikor megpróbálom megsimizni, fúj egyet, de aztán persze hagyja magát. Már aludt a hasamon is. Nem nagyon eszik, nem szobatiszta még, de a legrosszabb, hogy az egész estét átnyávogja. Megpróbáltam mellé feküdni, elmegy, simizni, nem érdekli, csak megy és nyávog. Napközben csöndben van, csak elbújik. Habár tegnap egy kicsit tudtam vele játszani. Hogyan nyugtatgathatnám este, hogy ne nyávogjon, illetve hogyan lendülhetnék túl a kezdeti gondokon? Ha van itt tapasztalt olvasó, vagy tud egy linket, sokat segítene.2013. jún. 4. 09:35
1/1 anonim válasza:
Mi 6hetesen került hozzánk a cicánk. 1 hét kellett amíg meg szokta a változást. Miénk sem evett, sokat nyávogott, karmolt... aztán egyszer csak megszokta. Az almát mutasd meg neki, rakd bele többször. Az ételétől messzebb legyen.
Türelem kell a kis jövevényhez. Talán még nem kéne erőltetni a játékot vele. Először szokja meg az otthonát. A macska amúgy is egy öntörvényű gyönyörűség és nem biztos hogy az erőszak hatásos nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!