Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül kb. egy nőstény...

Mennyibe kerül kb. egy nőstény macska ivartalanítása?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 14:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
20 ezer forint körül. Akcióban olcsóbb.
2009. okt. 7. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú, az elég drága:(
2009. okt. 7. 14:58
 3/17 A kérdező kommentje:
20 ezer Forint?Júúúj :O
2009. okt. 7. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Nállunk 9 ezer volt nem akciós áron.
2009. okt. 7. 15:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Dehogy húszezer! A csillivilli állatorvosnál húszezer! Egy sima doki, akinek nem extra modern rendelője meg internetes honlapja és belvárosban bérlet helye van az nem ennyiért csinálja. És az sem bénább, az ivartalanítás tök alap dolog. Érdemes úgy keresni, hogy nem csak azokat nézed meg, akiknek honlapja is van, hanem mondjuk felhívod azt akinek csak a számát találtad meg a tudakozóban. Mi vidéki nagyvárosban két lányt ivartalaníttatunk egyiket négy éve 6ezerért, másikat másnál két éve kilencezerért. Nem hiszem, hogy bármelyikből húszezer lett azóta.

Aztán ideköltöztem Pestre és mindenki ilyeneket mondott, hogy majd nyolc tízezerért tudom kiheréltetni az új macskámat, én meg találtam egy idősebb dokit, akinek se honlapja nincs, a rendelője a háza mellett van felépítve, és négyezerért kiherélte úgy, hogy semmiféle akció nem volt nála. A lányokat is lehet olcsón. Olyan, mint a magán fogorvos, hatalmas különbségek vannak, csak keresni kell.

2009. okt. 7. 15:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Tessék egy kicsit mégis keresgéltem a neten, mondjuk Szabolcsban van akció és csak 8500 a macska ivartalanítása. Vecsésen is csak 14 ezer teljes áron. Húszezer! Hogy lehet ilyet beírni, ezért nem is próbálnak az emberek utána nézni, hogy milyen lehetőségek vannak, mert jaj azt hallottam húszezer, hát az nekem drága.
2009. okt. 7. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:

Most van éppen akció is:

[link]

2009. okt. 7. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Újpesten metrónál - 10.700,- valószínű, hogy én Erzsébetről fogom ide vinni a cicáimat, könnyen megközelíthető:

[link]

2009. okt. 7. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Az én győri dokim a kandúrt 5000-ért ivartalanította, a nőstényre 8500-öt mondott. (jó nevű orvosról van szó. Azt nem tudom, hogy ennél az árnál számít-e hogy sajna "törzsvendégek" vagyunk a dokinál)
2009. okt. 7. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Nálunk(Hajdúszoboszlón) 6500ft a nősténycica ivartalanítása, 4500ft a kandúré.
2009. okt. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!