Szerintetek lehet hogy egyátalán nem lessz agresszív?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves ivartalanított lánycicám. Nagyon barátságos és játékos ugyanakkor kíváncsi is. Ő uralja a kertet és ha betolakodó jön bizony hamar kiűzi. Feltéve hogy az állat kandúr. Gyűlöli a kandúrokat a kis feminista! :D egyetlen barátja volt. Egy elhanyagolt fekete kandúr. Csak őt nem bántotta. Velejátszott, bírkózott...stb. Viszont mióta a barátja elpusztult teljesen "levert". Sokkal bújósabb és inkább egész nap játszik mint csatangol a barátjával. Es olyan rossz ilyen nyugdíjas cicának llátni miközben egy fiatal, energiabomba. Arra gondoltam hogy hoznék haza egy 5 hetes ksllányt. Hogy legyen barátja. És abban reménykedek hogy nem fogja bántani. Ezt abból gondolom hogynemrég megjelent egy vörös kis éhenkórász a környéken. És természetesen kandúr. Többször felfedeztem hogy kiűzi a kandikat a kertből viszont a én is ott vagyok akkor hegyezi a fülét és dorombol. Aztán felpillant rám, aztán a betolakodóra és dorombol. Nagyon jól nevelt macska. Ha azt kéremüljön le, leül. Ha azt hogy maradjon ott valahol akkor ott vár. És az ételébe is csak akkor eszik bele ha megengedem neki. És egyszer betévedt hozzánk ez a bizonyos " vörös" és megette a cicábm ételet. És a kandúr morgott az enyémre, ő mégis dorombolva figyelte a lábam közül. Maskor láttam az ablakból ahogy épp kiűzi a kertből. Szóval elméletileg akkor nem bánt senkit ha ott vagyok. És a lánycicákkal is egész jol kijön. De ha nem vagyok ott akkor üldözi a kandúrokat. Ebből számítva szerintetek összebarátkozna egy kicsilánnyal ha a szomszéd kiscicáival játszott már?2013. jún. 2. 12:29
1/3 A kérdező kommentje:
Bocs szóval egész nap ALSZIK mint csatangol a barátjával.
2013. jún. 2. 12:31
2/3 anonim válasza:
Egy próbát megér. Mi is hoztunk egy cicakölyköt, aki eleinte nem jött ki régebbi macskánkkal, de egy hónap múlva puszipajtások voltak. Mindkettő cica lány volt.
3/3 anonim válasza:
De 5 hetes kiscicát elhozni az anyjától bűn. Még 8 hetesen is korai, pedig a legtöbben ekkor szokták elválasztani. De 5 hetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!