Agresszív a macskám, mit tegyek? Elborult tekintettel harap és karmol minden ok nélkül, mint akinek elgurult a gyógyszere.
Kandur, nosteny, ivaros-ivartalan?
Honnan fogadtad orokbe?
Amugy, pont azert csinalja, mert elborult a gyogyszere. Fusztralt, es maskeppen nem tudja kimutatni. Abba fogja hagyni, csak turelem.
Ivartalanított kandúr, menhelyről fogadtam örökbe.
Néha a simogatások csapnak át dilibe, néha azt hiszem, simogatásért jön, de támad, csakúgy.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Különösen hasznos, hogy arra nem gondoltam, neki is mekkora stressz...
Előéletéről lehet tudni valamit? Azt nem tudod, hogy a menhelyen mennyire volt emberbarát? Ha nem lehet tudni, utána tudsz kérdezni? Csak hogy egyáltalán mire számítsál, amikor lenyugszik.
Szerintem még azt lehetne csinálni, hogy megfigyelni melyik mozdulatra támad, illetve, hogy van-e előjele. Ez alapján már el lehetne indulni.
Azt mondták, utcán élt, és a menhelyen bújós, barátságos volt.
1 perce pld. azért támadt, mert turbékolva horkolt, és engem meg rázott a röhögés. Erre válaszul körömmel, foggal az ujjaim után kapott - az ölemben aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!