Ti milyen dolgokat kedveltek a cicátokban?
Figyelt kérdés
Bármit írhattok,bármit!2013. jún. 2. 01:58
1/5 anonim válasza:
Aranyos, puha, szep, gonosz, jatekos, cuki, vicces (amikor ideges xD) stb...
Egyebkent sokszor nagyon idegesito, dehat szeretem... :D
2/5 Salx Narval válasza:
Én a spontán reakcióit bírom legjobban. PL, amikor önfeledten örül valaminek, amikor lapít, mert rosszat csinált, amikor sunyin somfordál, mert tiltott dolgot szeretne csinálni, amikor a kíváncsisága miatt pórul jár és meglepődik.
3/5 anonim válasza:
Azt, hogy jó rájuk nézni, mert gyönyörűek. Imádom, ahogy fetrengenek meg hengerednek szieszta közben és a szép puha pocijukat meglehet dögönyözni. Szeretem ahogy ilyenkor kis hangokkal dumálnak és olyan fejet vágnak hozzá, hogy szét lehet zabálni őket. Szeretem, ahogy egymással foglalkoznak, játszanak, neveli a nagy a picit, nyalogatja, megenged neki szinte mindent. Azt is bírom, hogy hallgatnak a nevükre és tudják, hogy mikor beszélnek hozzájuk/róluk és viszont kommunikálnak, hanggal, tekintettel, test beszéddel. Tök jó, hogy tiszták, szépek, puhák és okosak. Jó őket szeretgetni és élet van tőlük. Az illatukat is szeretem. Evés közben is jó őket nézni az ő csámcsogásuk cuki. Nem szoktam túl sok mindent tiltani, de ha valamit nem szabad, akkor erélyes rászólás és azt a fejet is bírom, ahogy dacolnak a nem ellen. Én nagyon-nagyon szeretem a cicáim, úgy ahogy vannak tökéletesek.
4/5 anonim válasza:
Pont ugyanolyan magának való és sokszor bunkó, mint én, hogy öntörvényű és a családban csupán 2 embernek sikerült kiérdemelnie a szeretetét, nekem és a mamámnak. Azt, hogy gyönyörű, és olyan nagy, hogy lánymacska létére simán lehetne kandúrnak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!