Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen név illik egy kék-zöld...

Milyen név illik egy kék-zöld szemű, hófehér cicának?

Figyelt kérdés
Inkább lánynév érdekelne. Olyat,hogy Hómancs meg ilyeneket nem akarok. Köszi. Én gondoltam a Kirára,a Mirára, a Sophiera...
2009. okt. 6. 21:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Volt már marcipán nevű cicánk, és a kutyám meg Maci,tehát kilőve. A másik cicám pedig Sissy, tehát ez sem lehet. De a Kyra nagyon tetszik:)
2009. okt. 7. 20:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Chilaili - valamelyik észak-amerikai indián nyelven azt hiszem fehér madár/hómadár a jelentése :)

Amirah, Isis, Aurora esetleg?

2009. okt. 7. 23:41
 13/18 anonim válasza:

Ha nekem ilyen cicám lenne, akkor Bolyhoska lenne a neve :)

Amúgy még a Lili is nagyon aranyos! :)

2009. okt. 8. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Hópihe
2009. okt. 10. 22:50
 15/18 A kérdező kommentje:

Lili a hörim:)

Kedves utolsó: Mondtam,hogy olyat, hogy Hópihe meg Hómancs meg ilyeneket nem akarok,de azért köszi.

2009. okt. 11. 15:27
 16/18 anonim válasza:
Zaporozsec, Masni, Pisztácia, Iringó, Szvatopluk(így hívják az én egyik cicumat) Safranek(így a másikat), Vazul(így a harmadikat), Lokni, Zacskó, Labello, Gorgonzola, Pandúr, Dió, Mustár, Rozmaring, Hering, Heléna, Athéné Aphrodité, Lótusz, Csacska stb.
2010. márc. 15. 13:47
 17/18 anonim ***** válasza:
kék-zöld szemű... igazi liberális :D fábry
2010. márc. 15. 13:53
 18/18 anonim válasza:
Nekünk is hófehér kék zöld szemű cicánk van, most kaptam és mi a Hópihe nevet adtuk neki :)
2010. jún. 13. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!