Mennyibe kerülne a cica oltása és féregtelenítése?
Figyelt kérdés
1hónap múlva hoznánk el egy kiscicát(Addigra olyan 2- 2és fél hónapos lesz),szoba cica lenne mert emeletes házban lakunk,de van egy 4hónapos lányom ezért mindenképpen szeretném ha a mostani gazdája beoltaná és féregtelenítené mire hozzánk kerül.Sokan azt mondták hogy szoba macskát felesleges oltani mert hogy úgysem megy ki,de azért én szeretném ha nem kellene ezen aggódnom hogy most beteg lesz e vagy sem.Körülbelül mennyibe kerülne ez?Olyan válaszoljon aki tényleg tudja!:)Köszönöm!2013. máj. 31. 11:15
11/12 anonim válasza:
szerintem ezt macskája válogatja. van amelyik nem fekszik, van amelyik igen. egyik macska sem egyforma. én 100%, h nem fogok kockáztatni. mert aztán a "hoppá, azt hittem nem fekszik rá" már nem segít.
12/12 anonim válasza:
Először is kijavítanám a helyesírási hibám. :D Fojtja... és igen, gondoltam, hogy úgy "ölné" meg a picit, hogy ráfekszik, de én tényleg mítosznak tartom ezt.
Tényleg macskája válogatja, mert az én cicáim sem fekszenek rám, csak mellém. Mindenesetre pici baba mellé én sem engedném a pici cicát sem. Lehetnének napközben együtt meg nem tiltanám, de odafigyelnék és alvásnál külön lennének... Aztán meg gyakorlatban úgyis kiderül ki, mit, hogy.
Ami még eszembe jutott, hogy olvastam, ha nincs meg kiskorától bizonyos oltás, akkor a későbbiekben nem biztos, hogy 100%-ig kialakul a védettség egyes betegségek ellen. Szerintem a legbiztosabb, ha egy dokival konzultálsz az ügyben, hogy mit mikor kell/érdemes beadatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!