Hogyan kell megtanítani a kiscicákat önállóan enni és hogy szobatiszták legyenek?
Szia!
Milyen tejet adtél a piciknek? A sima nem jó!
299.- a mizo laktóz mentes tej! Ugyanaz,mint a cica tej,a lényeg,hogy laktóz mentes legyen! Édeskésebb az íze,és az illata is más! Én ezt adom a 4 gyönyörűségemnek,és NEM MEGY TŐLE A HASUK! :) Isszák,de inkább úgy írnám "zabálják",mert amit levágnak... :) Pontosan 4 hetesen múlthét pénteken kaptak először,2 rögtön ivott is. aztán szerdán már a 3. cica is ivott,és ma pont 5 hetesek,és már a 4. is ivott! Még szopiznak rendesen,így csak kiegészítő táplálékként kapják minden nap dél körül a tejet! Ma adtam a 4 picinek egy negyed zacsi whiskas baromfis alutasakos,természetesen juniort,és 3 cica azonnal neki is állt szó szerint zabálni! :) Nagyon aranyosak,amikor kiürült a tál,akkor kezdték el a tálkájukat rágni! :) Amúgy nálam rendes kis tálkából sznek a kezdetektől fogva! Ja,és tudom,hogy egy negyed alutasak kevés 4 picinek,de ugye szoktatni kell a kis pocijukat a rendes kajához! Így holnap is negyedet kapnak,majd növelem az adagot vasárnap fél zacsira,majd hétfőn a száraz tápot is kipróbáljuk! Az is whiskas junior,és csirkés!
Ja,és reggel alutasakasos,délben tej,és onnantól már csak szopi van! :)
De már ha délben megyek a tejjel a kezemben,akkor azonnali visítás jelzi,hogy add már oda,éhesek vagyunk! :)
6 hetesen már este is kapnak majd enni,így anyának sokkal könnyebb lesz,mert szegénykém már elég nyúzott a 4 hatalmas picitől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!