Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak? 10 napos...

Mit csináljak? 10 napos kismacska két napja nem kakil?

Figyelt kérdés
Én nevelem, mert az anyja elhagyta. Meleg, nedves vattával dörzsölgetés nem használ. Állatorvoshoz nem tudom vinni, mert nincs rá pénzem. Nincs valami ötlet, hogy mivel segitsek neki? :S
2013. máj. 29. 10:54
1 2
 11/13 Andizsuzsi ***** válasza:
És hogy van a cica?
2013. máj. 31. 08:57
 12/13 A kérdező kommentje:
hát ketten vannak, aki később került be ő sokat eszik, nehezebb is, aki régebb óta bent van ő nem nagyon akar enni, úgy erőltetek bele amennyit csak lehet, hogy a jövő hétig bírja ki, akkor el tudjuk vinni orvoshoz.. de egyébként nagyon eleven, mászkál, dorombol, bújik, csak hát nem nagyon nő.. :/
2013. máj. 31. 09:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem azt akartam mondani hogy altattasd el őket, csak leírtam egy saját esetet. És azt, hogy nem kért érte pénzt az orvos.

Nyilván én sem azért vittem a macskát, hogy altassák el, de neki tényleg nagyon látványosan minden baja volt, és a doki mondta, hogy nemigen vannak esélyei, napokon belül elpusztulna. De ez mindegy is.

Jobbulást a babáknak. :*

2013. máj. 31. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!