Lefagyasztható-e a bolhairtó?
Nem volt kisebb kiszerelés, mint ami, így a fele cucc megmaradt. Elég drága volt, nem szeretném kidobni, megvenni sem veszi meg senki. Szóval fagyasztásra gondoltam, mielőtt még kipárolog.
Utána felhasználható majd még???
Mondjuk hűvös helyen van épp, és lecelluxoztam, de nem bízom a celluxban, azok hamar leválnak a műanyagról...
Lehet, hogy a bolhairtód bírja a fagyasztást.
Az más dolog, hogy megeszed-e utána azt a kaját, amit a bolhairtó mellől vettél ki a fagyóból???
Gusztus dolga, miket tárolsz egymás mellett!
Hát 2-eske, nem tudom te hogyan tárolod a kajáidat a fagyasztóban, de mi mindent rendesen bezacskózunk vagy dobozolunk. Ott még csak a "szagok" sem keverednek.
Egy nyitott bolhairtót sem úgy tennék a fagyóba, ahogy a legutóbbi használat után épp a rokonom kezébe adtam, amíg az állattal bíbelődtem...
Már most le van törölve és celluxszal leragasztva, és légmentesen záródó zacskóban van a polcon... Ráadásul tiszta az a zacskó, továbbá fagyasztás előtt amúgy is dobozba is tenném, hogy ne boruljon fel. Érted na... nem kell sok ész a csomagoláshoz, és ahhoz, hogy megoldjam, hogy ne kenődjön el a fagyasztott zöldborsó szemeken...
Úgy látom rosszul fogalmaztam meg a kérdést, túl elnagyoltan. De a gyengébbek kedvéért, hogy ne írogassanak feleslegesen:
Károsodik-e, esetleg megszűnik-e a hatása a Frontline bolhairtó folyadéknak, ha azt lefagyasztom egy időre?
Ha valaki szakértőbb a témában, kérem írjon pár sort!
Ha nem, miért nem?
Vagy ha igen, azt szintén miért igen?
(Én magam nem vagyok járatos ilyenben, nem tudom a bolhairtók anyagának összetételét, és hogy azok hogy viselkednek hő/fagy hatására. Ezért kérdeztem...)
Komoly válaszokat előre is köszönöm!
2-teske vagyok!
Nálam is akár a hűtőben, akár a fagyóban, minden tisztességgel be van csomagolva, dobozolva, stb. stb. még véletlenül sem veszik át egymás szagát.
De bocsánat, személy szerint nekem akkor sem lenne gusztusom a kaja mellett tárolni a bolhairtót! Persze ez mindenkinél magánügy, ha neked ez így jó, akkor csináld!
A saját véleményemet írtam meg, azért mert az nem egyezik a tieddel, még nem biztos hogy akár én, akár te hülyék vagyunk, csak az ízlésünk, a gusztusunk, a szokásunk más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!