Kb.1hónapos cicáimnak gennyes a szeme, teljesen össze van ragadva és olyan, mintha meg lennének fázva. Mit tudnék velük kezdeni?
Figyelt kérdés
Már kammillával tisztogattam, szemkenőccsel is kentem nekik, hallottam, hogy a tiszta disznózsìr is segìt, de eddig semmi javulást nem látok! Mit tudhatnék velük csinálni még? :(2013. máj. 19. 13:29
1/9 Vicuska87 válasza:
Állatorvoshoz kell vinni őket, különben belepusztulnak a macskanáthába!
2/9 anonim válasza:
Feltétlenül állatorvoshoz kell menni! Ez nagy valószínűséggel vírusos betegség.
Ne kenegesd zsírral a szemüket! És a kamilla sem ér ebben az esetben semmit.
3/9 anonim válasza:
Mindenképp vidd el állatorvoshoz, ez nem játék!!
4/9 anonim válasza:
Macskanátha, mondjuk nézze meg őket orvos!!
5/9 anonim válasza:
Állatorvos. De már egyszer feltette a kérdést, pár nappal ezelőtt, szinte biztosra veszem, hogy nem viszi el állatorvoshoz a cicákat. Annyira nem értem, ivartalanítás kellett volna, és akkor nem kell szenvednie ennyi pici lénynek...
7/9 anonim válasza:
Macskanathajuk van. Ne kend be zsirral. A kamillaval csak egy tunetet tuntetsz el, nem a betegseget. Vidd be oket meleg, szaraz, tiszta helyre! Kapjanak fereghajtot, az parszaz forint orvosnal. Allatorvoshoz vidd el oket. Par szaz forintert kapnak szurit. Ha nem csinalsz veluk semmit, tuti, hogy meghalnak.
8/9 anonim válasza:
Bocsanat, elirtam. Par ezer az oltas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!