Milyen száraz tápot vegyek a cicámnak?
Figyelt kérdés
Emberi árban,szóval azért nem Royal Canin.A purina Cat Chow-al nincs igazán kibékülve,csak akkor eszi,ha a nedves táp nem épp jó...,a legjobbat akarom neki,csak hát nem óúszunk a pénzben.2013. máj. 18. 01:56
11/14 anonim válasza:
A kutya kajája kifejezetten káros neki. Más a tápanyagigényük.
A tesco tápban minden van, csak az nincs ami az egészséges tápláláshoz és egészséges élethez kéne.
Kb olyan, mintha minden nap csokit reggeliznél, és hurkát vacsoráznál. Te sem érnéd meg az időskort az tuti.
Már bocsánat.
Sajnos ez van.
A macska húsevő, fehérjében gazdag tápra van szüksége, kellenek vitaminok, TAURIN az egészséges szívműködéshez, mindezek megfeleő arányban.
Kivánom, hogy a cica nagyon jó génekkel rendelkezzen, és ne legyen beteg x év múlva.
Én egy cicámat már elvesztettem, és a hulladék whiskassal etettem, ami NEM PRÉMIUM táp!
A tescos táp plusz kutyakaja.. nem sokáig fog élni.
12/14 anonim válasza:
Már most olyan hiánybetegségei lehet, hogy csuda. Remélem nagyon jó génekkel született!
13/14 anonim válasza:
Én a Purina One száraztápot javasolnám. Nekünk nagyon bevált, és az ára is viszonylag barátságos, a Tescoba időnként leárazzák: ilyenkor a 800 grammos csak 999 Ft.
14/14 anonim válasza:
Én nagy kiszerelést szoktam rendelni innen [link] Szerintem jobban megéri és egy 10kg-os táp majdnem 6 hónapig elég így a Royal Canin kb.:1200 - 1500ft/kg/ áron jön ki. Nagy a választék és szerintem árban még viszonylag olcsó is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!