Ezt mar nem birom tovabb. Mit tegyek?
Nem szeretném oda adni senkinek, mert ő a kedvenc cicám. (De most haragszok rá) Ja meg most az előbb voltam kint nála, és úgy bújt oda hozzám.
Szerintem a kutyát is idegesíti, mert nemrég megfogta, és rámorgott. :/ Nem nagy kutya, kb. akkora mint a macsek.
Jó ez igaz. Tényleg nem szoktam ilyen csinálni, de most teljesen elegem van. A suliban is tökre kiborítottak a fiúk. Tényleg nem szoktam ilyet.
A családban mindenki szereti őt, csak apu nem. :/
Édes istenem, hogy lehet ilyen felelőtlen állattartó valaki!
A tüzelés nem egyik percről a másikra történik, egyik percbe tüzel a másikba nem.. nem ez nem így van!
Szegény cicát nagyon sajnálom, hogy egy ilyen helyre került ahol dobálják, meg ütik verik, amikor a tüzelés az egy ösztön, azt nem lehet kiverni belőle!
Vigyétek el ivartalaníttatni, mert a kedvenc cicád, nem sokáig fog életben maradni így!
Úristenúristenúristen.....
Ha te így szereted mit csinálnál ha utálnád?
IVARTALANÍTÁS!
Az ösztönből jövő tüzelés miatt vered?Ha te menstruálsz a szüleid is csapkodnak vagy mi?
Eddig te vagy a legbetegebb kérdezős állattartó akit itt láttam és szívből sajnálom a cicát.
Téged nem,mert semmi jóindulat nincs benned.Valószínű apai ágról jött a lelketlenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!