Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ezt mar nem birom tovabb. Mit...

Ezt mar nem birom tovabb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A macskam menstrual es lehasal a foldre de a hatso labai jarnak. Kozben fulsuketitoen nyavog. Apa azt mondta hogyha nem csititom el, akkor anyonveri. Mit tegyek? Mergemben mar megfogtam a labat es befogtam a szajat.

2013. máj. 14. 14:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Ivartalanítsd. Ez az egyetlen megoldás. Vagy keress neki egy új gazdát, aki szereti őt és ivartalanítja.
2013. máj. 14. 14:38
 2/27 anonim ***** válasza:
13%

Állatorvost még nem próbáltál?! Valószínűleg fájdalmai vannak, ez nem egyszerű menstruáció! Amíg az orvos odaér, adhatsz neki egy negyed Algopyrint, de ne az orvos HELYETT, hanem hogy addig se szenvedjen annyira.

Szegény cica...:(((

2013. máj. 14. 14:39
 3/27 sameths ***** válasza:
74%
Tüzelési időszak után néhány (3-4) héttel vidd el ivartalanításra. Többé nem fogja ezt csinálni.
2013. máj. 14. 14:39
 4/27 Skype:vvargadavid ***** válasza:
100%

Nem tudom hány éves vagy DE

-Apád, ha agyonveri a macskát menj a rendőrségre vele állatkínzásért

-Ha apádat ennyire idegesíti vigye el ivartalanításra

-Ha nem tudja szerezzen kb 15e forintot nagyitól vagy valakitől

-Az ivartalanítás annyiból áll hogy elkötik és nem fog vérezni és nem lesz gyereke

-Lehet azért nyávog mert méhgyulladása van

-Én a helyedben elvinném sürgősen állatorvoshoz kb 2ezer ft

-A macskád érdekében

2013. máj. 14. 14:40
 5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Biztos nincs méhgyulladása, mert egyik nap nyávog, másnap nem. De amikor nyávog, az tényleg nagyon gáz.
2013. máj. 14. 14:47
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Azt hittem a menstruálás alatt a tüzelést érted. Ha valóban vérzik a cica az gond, ugyanis ők nem véreznek tüzeléskor.
2013. máj. 14. 14:47
 7/27 Vicuska87 ***** válasza:
100%

Apukádnak üzenem, hogy lehetne több esze!

A cicák nem menstruálnak, valószínűleg más a baj, amit egy állatorvos tud megvizsgálni!

Vigyétek el állatorvoshoz aki megvizsgálja és ivatalanítja, vagy keressétek fel a cicamentő angyalokat, és adjátok oda neki!

2013. máj. 14. 14:48
 8/27 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vérzik, de most egy hatalmasat nyávogott, és tudom, hogy nem szép dolog, de felvettem a ködről, rádobtam a padra, aztán pedig adtam neki egy fülest (nyugi, nem folt nagy, csak annyira, hogy érezze), aztán, mintha misem történt volna folytatta tovább. Anya azt mondta, hogy az udvarlókat várja.
2013. máj. 14. 14:51
 9/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem ködről, hanem földről.
2013. máj. 14. 14:52
 10/27 Skype:vvargadavid ***** válasza:
100%
Hát ha dobálod a macskát a földről a padra akkor azt se csodálnám ha a lába kitörne egy idő után
2013. máj. 14. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!