Diétás étrend gyomorrontásos macskának?
Sztem ha gyomorrontása van, úgy sem akar enni.
A csirke rízzsel jó, és le kell darálni.
Sorban áll a csemegékért, amiket szokott, de ma délelőtt már kétszer hányt, úgyhogy nem akarom neki a szokásosat adni, hanem valami könnyűt, amit ilyenkor szokás.
Felzabálja a madarakat, amiket fog, és elcsapja a hasát. Először azt hittem beteg, mert hajnalban hasmenése volt, aztán reggel meg hányt, de láttam, hogy madár-vacsora volt, mert kis tollak, meg kisállat szervei és hasonló gusztusos finomságok voltak benne. :S
A világon semmi más baja nem volt és nincs is a tegnap hajnali hasmenésen meg a reggeli két hányáson kívül. Az orvosunk este rendel, szóval, ha még el is vittem volna, de nem vittem, addig sem éheztethettem volna szerencsétlent, főleg, ha sikít valami kaja után.
Egyébként bizonyos macskára veszélyes bacilusok alatt szerintem max a bélférgeket érted, mert baromi nagy része a macskáknak egerészik és madarakat eszik, semmi baja annyi, hogy az enyémnek nincs annyi esze, hogy rendesen feltrancsírozza és a tollak meghánytatják, mert nem bírja megemészteni. Csak a disznó hús tiltó listás, megkérdeztem még régebben a dokit, csirkét mindent adhatok neki nyersen, a madarakat meg nem szabályozom, sokszor észre sem veszem, jól néznék ki naponta mennék vele orvoshoz, hogy fogott egy egeret/madarat.
Remélem jól van már a cicusod!
Nyilván nem kell minden apró-cseprő bajjal a dokihoz menni, de pl. az én macskám is összeszed minden madarat, egeret, de ilyen baja még sosem volt. Ha meg majd feldönt a kajáért, akkor nem lehet nagyon beteg. Engem is aggasztana a hasmenés, hányás, de lehet hogy csak a tollaktól van. De legalább nem garázdálkodnak nálatok egerek, már ez is jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!