Megfelelő étrend az a kutyának, ha szinte csak agyonfőzött sertés- vagy ritkábban marhabelsőséget kap?
A gyakori hús /értsd ez alatt a belsőség/ etetése okozhat bűzmirigy problémákat ami okozhat tápallergiát....ördögi körforgás...
a vége egy immungyenge állandóan beteg kutya kit a legkisebb fertőzések is levernek a lábukról!
A táp/főzött kaja plusz hús/belsőség kérdést nem kell ennyire túllihegni!
Beszélj a családdal, gondolom ők etetik, hogy ha már kidobták a pénzt a drága hipoallergén tápra akkor ne rontsák a kutya esélyeit azzal hogy nem etetik fel vele! Ha egy 3 éves gyerek chipset csokit és colat hajlandó csak enni....normális ember akkor is a sarkára áll!
Amikor otthon vagy akkor futtasd meg jól hogy olyan éhes legyen hogy megeyge a tápot és mielőtt elmész főzzetek együtt a blökinek és a szülők adják neki azt /bár ha szerencséd van és jól adod elő akkor elfogdják a tápot, csak mondjuk adj nekik egy kiskaput hogy amíg ez a zsák elfogy...csak addig...stb/
Nekem van egy /betegsége miatt/ vega kutyám a hús ugyan kell a kutyának de én örülnék ha legalább annyival kevesebbet érne mondjuk a sertés tüdő hogy ő megehetné!
:-) nem eheti, nyugodt lehetsz benne hogy az is elsőrangú fehérje forrás...különben az én kutyám nem kómálna be tőle!
Tehát ha főzni akarnak neki akkor ne legyen a kaja szín hús/belsőség hanem a fele legyen zöldség és a levet sűrítséjk neki rizzsel...ha nagyon főtt ételt akarnak adni akkor csinálják rendesen, majd ha látják milyen macera jól csinálni ráfanyalodnak a tápra.
Sok sikiert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!