Biztos hogy jól tettem?
Hidd el, jobb mintha a tüzelésnél szenvedett volna. Foglalkozz vele ezután is sokat, szeresd, meg fogja hálálni :)
Az én macskám is ivartalanítva lett, de ugyan olyan vidám, bár a műtét és túl sok szeretet :D miatt picit elhízott, egészséges, boldog cica.
En is ivartalanitottam a kanduromat es a mutet ota meg jatekosabb, bujosabb mint elotte. Azelott csak az ablakot bamulta, meg a teruletert harcolt.
Jol tetted, hogy az ivartalanitas mellett dontottel, rengeteg rizikotol mentetted meg ezzel. (Gondolom te is tudod, hogy egy ivaros macska altalaban nem sokaig el)
Szóról szóra igaz rám is a kérdésed! Minden egys szó! A mi Dollynk kedden lett megműtve, én teljesen kikészültem attól, amikor ott feküdt otthon 4-5 órán keresztül nyitott szemmel és mozdulatlanul a műtét után... :(
Ő is egy igazi rosszaság! De hamar túltette magát a problémán. Ma péntek van, és olyan, mint azelőtt, csak egy kicsit fáradtabb. De ha így javul, pár nap múlva újra a régi lesz!
Teljesen együttérzek veled! Már én is bánom a műtétet, de most, hogy jobban van, talán nem forgatnám vissza az idő kerekét.
Szerintem nem lesz baj, de majd aggódunk ketten :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!