Csúnyán eltörött a cicám lába. Hogyan segíthetnék?
Nem bántás és elítélés, de felelősséggel tartozol értük. Sajnos az ilyen balesetek benne vannak a pakliban. Megértem a rossz anyagi helyzetet, de ezzel sajnos nem lehet elintézni a dolgot. Látod végül megoldottad ügyesen.
Az én kutyám nagyon beteges, jó majd egy éven keresztül havi több tízezret költöttünk rá. Na meg a chip és egyéb kötelező oltások. Tudtuk volna másra is fordítani az összeget, de elsőnek az egészségét tartottuk fontosnak. Nem tudom mennyi lehetett a cica kezelése, de talán nem volt olyan vészesen drága. Bár ez állatorvostól is függ.
Nagyon undorítóak az emberek.
Képzeld, imádom a macakáimat, születésem előtt voltak. De nincs lehetőségem arra, hogy elvigyem őket orvoshoz. Egy kis faluban élek, állatorvost sincs!
Elvinni se tudom, a helyzet miatt ude sem jöhetne! Pénz így is alig elég, brom! Nem egy elkényeztetett kis gazda vagyok aki samponokat, olajokat vesz aztán bent tartja a házban. Nincs erre lehetőségem! Ismernézd mamám, unokatestvéreim! Látnád hogy vannak akiknek nem minden adatik meg egy kis városi lakásban ahol mindent megkap mindenki. Én lennék a legboldogabb ha csettintésre menne. Véleményt kérdeztem eladóktól, netről.
Nem olyan vagyok aki beteszi a macskahordozóba és megy a busszal, autóval, bocsánat! Mond, hogy teljesen elmaradottak vagyunk, de tényleg. Itt a falumban senki nem tud vele mit kezdeni, sajnáljuk, szeretjük őket. De ez nem olyan hely mint Pest ahol kiteheted a képét a kerületben hogy előkerüljön, mert itt nincs ilyen!
Mielőtt ítélsz előbb járj a cipőnkben, idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!