Csúnyán eltörött a cicám lába. Hogyan segíthetnék?
Pedig csak el kellene vinni szegényt állatorvoshoz. :(
Az állattartás bizony felelősség, és ez esetben ez a te kötelességed most, hogy intézd!
Ha Nálatok a családban valakinek eltörik a lába, gondolom nem megy orvoshoz...
Felelőtlenek vagytok, és nem való Nektek állat!!!
Szerencsétlen cica! Ha egy kicsit is fontos Neked, hívj fel egy menhelyet. Biztos segítenek. Nincs más opció! Orvos, menhely, kölcsönkérés.
Eszem meg áll az ilyen felelőtlen gazdáktól.
Vidd be az orvoshoz, és mondd azt hogy az utcán találtad. Akkor nem neked kell kifizetned.
És igen, van rá esély hogy rendbe jöjjön, de nem otthon, és igen, lehet nagyobb baj is belőle. Vagy végig akarod nézni? Magától nem fog meggyógyulni..
Annak ellenére, hogy elítéltetek, köszönöm a válaszokat.
Nem ismertek, nem tudjátok, hogy milyen a helyzetem, nem helyes, hogy ennyire negatívan nyilvánultok meg. A családomban mindig voltak állatok tartva (kutya, macska, papagáj, halak, nyuszik). Mindig helyesen jártunk el, mindig megadtunk nekik mindent, orvosi ellátást, oltásokat ,rendes kaját stb.
Sajnos egy katasztrófa miatt az anyagi helyzetünk nagyon megromlott. A halakat, a nyuszikat eladtuk, de a kutyától és két cicától nem váltunk meg, mert nagyon szeretjük õket. Nem bolti kaját, hanem házi kosztot esznek a maradékokból, de esznek mindig rendesen és az ember nem gondol bajra (most pl. a lábtörésre...).
A kérdésre válaszolva: van pénzünk enni, inni és ha valaki beteg, akkor megoldjuk. Ha az én lábam törik el, akkor állami kórházba megyek, természetesen megoldjuk valahogy.
A kérdést azért tettem fel, mert érdekelt, hogy van-e esetleg valami, amivel segíthetnék (sín, kötés, bármi). Mindegy, azóta amúgy elvittem a cicát és egy bõgés és egy megegyezés után, hogy 2 részletben is fizethetek, sikerült ellátni a lábát.
Semmi gond a reakciótokkal, emberi mentalitás, hogy egybõl ugrunk a másikra. Egy kérdésbõl és egy rövid leírásból viszont lássátok be, hogy nem lehet korrekt képet alkotni sem rólam, sem a helyzerõl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!