Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Így is lehet, hogy vemhes?

Így is lehet, hogy vemhes?

Figyelt kérdés

Tüzelt a cicám,már az első napon párosodtak is,viszont ha a fedezés sikeres akkor eliveg 24 óra múlva már megszűnnek a tüzelés jelei.a cicámnál viszont nem múlt el a tüzelés még 5-6 napig tüzelt utána a kandúrt viszont nem érdekelte(csak 1 napig). lehetséges,hogy vemhes lett? vagy kizárt?

( az ivartalanítással jövők kérem mellőzzenek nem arra vagyok kíváncsi)

2013. máj. 3. 09:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

te majom az adás vételi szerződésben sem tenyésztőt hanem eladót írnak. (és amit írtam abban nem csak a tenyésztőkre gondoltam talán azért írtam úgy nem gondolod?

és kétlem hogy akik itt nyomják a nagy a szöveget tenyésztőtől vásároltak úgyhogy pssszzzt.elég unalmasak vagytok...........ja és akik ilyen rosszindulatú emberek mint ti vagytok nektek semmilyen állat nem való

aztán nem kérek több hozzászólást

köszöntem

2013. máj. 3. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem vásároltam a két cicámat. Mindkettőt utcáról, szélsőséges körülmények közül mentették. Nyilván hozzád hasonló lény ellette az anyjukat, aztán rájuk unt és kihajította. Igaz, nem fajtatiszták, de nem az volt a szempont. Egyébként ahhoz, hogy tudd hányszor párosodtak, mégis csak lesni kellett őket, de legalábbis úgy tartani, hogy számolni tudtad. Aki szánalmas, az változatlanul te vagy.
2013. máj. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!