A macskámnak (1 éves) picit nőtt a hasa, arra gondoltam terhes, de azóta mindig folyása van, volt barna, most fehéres, nem tudom mi ez, lehet hogy valami baj van? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Furcsa hangokat is szokott kiadni, ilyen mély és hangos, csak 2szer hallottam ilyet tőle, egyébként csendes cica. A másik macskámmal egyidősek, ő is gömbölyödni látszik, de nincsenek ilyen gondjai.2008. jún. 15. 17:08
2/2 anonim válasza:
Ha 2 lánycicád is van, sürgősen ivartalaníttasd őket, különben úgy elszaporodnak majd a macskák nálatok, hogy nem győzitek "eltüntetni" őket :( Annyi cicát nem lehet elajándékozni, amennyivel 1-2 éven belül "megajándékoznak", hidd el. Ha szereted az állatokat, tedd meg.
Amúgy tutira tüzel a cicád, akkor csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!