Mit csinálnak ilyenkor a macskák?
Figyelt kérdés
Lány cicám van, 1 éves. Van egy gyönyörű kandúr 2 házzal arrébb, és ő udvarolt neki még februárban. Ennek lett az eredménye, hogy napokon belül kiscicák érkezhetnek. Az én cicusom olyan, mint aki "majd szétdurran"...:-) Akkora a hasa...Erre a kandúr egyfolytában jön és ugyanúgy dalol az én cicusomnak, próbálna "rámászni", nem hagyja figyelmen kívül, bárhova is megy...Ilyenkor mit akar? Még mindig "pitélni"? :) De hát nem érzi rajta hogy kismama? Vagy csak védené? Vagy nem tudom...2013. ápr. 26. 08:17
1/2 anonim válasza:
Biztos vemhes?A zárt pyometra is olyan mintha terhes lenne csak ott nem új életek szoktak lenni hanem meghal a cica.Nem akarlak pánikoltatni,csak felmerült bennem ez.Én nem látom a cicát,nem fogtam így ez csak egy gondolatmenet.
2/2 anonim válasza:
Tényleg nem akarlak megbántani, de mit akarsz tenni a kiscicákkal? Ismerősöm menhelyen dolgozik, azt mondta, hogy katasztrofális a helyzet, rengeteg kiscicát visznek be hozzájuk, akiknek soha nem lesz gazdájuk.
Az elsőnek meg igaza van, komoly betegsége jele is lehet ez. Ha egyáltalán érdekel, vagy tennél ellene valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!