Kék brit fiú cicát keresek! Hol és vehetek és mennyibe
kerül?
[link]
Kapcsolatba is léphetsz velük,találtam ott brit macskát,csak nem tudom,fiú e :)..sok szerencsét ^^
2009. szept. 26. 10:30
2009. szept. 26. 10:34
Én felvettem az ezüstbajusz, de most csak makréla cicusaik vannak, náluk 50 ezer forint hobby célra törzskönyv nélkül. De van Gyöngyösön is egy kennel, én is most járok utána, hogy mi a pontos nevük. Az év elején hozott barátnőm el tőlük brit-perzsa lányt 10 ezerért. Esetleg ha érdekel majd írok.
2009. szept. 26. 10:43
Keresgélj az expressz.hu-n, nézd végig neten a tenyésztőket, hívd fel őket, esetleg állatmenhelyen is találhatsz, regizz a whiskas klubba ott is találhatsz a fórumon! 50ezerért már biztos találsz, de ha nem sürgős és keresgélsz kifoghatsz olcsóbban is!
2009. szept. 26. 11:05
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Időm mint a tenger :D körülnézek a neten, a startaprón máris találtam!
6/12 A kérdező kommentje:
Annyira ennivalók ezek a cicák! legszivesebben kiemelném a monitorból XD És a gondozással kapcsolatban tudtok valami jó tippet? Persze megkérdezem a tenyésztőt is, de szeretem sok ember véleményét meghallgatni, sosem tudni, hogy melyik válik be
Egy tipp: Ha rászánsz egy kis időt, és végignézed az állatos fórumok ingyen elvihető kiscicák topikjait, rábukkanhatsz olyan házi cirmosokra is, amik megszólalásig olyanok, mint a whiskas cicák (brit rövidszőrű). egyrészt semmibe nem kerülnek, másrészt jobb a genetikai állományuk, mivel nem tenyészállatok. én majdnem elvittem egy ilyen kis cirmost, csodaszép volt, pontosan olyan, mint a brit kékes-szürkés, de sajnos telefonált a hölgy, hogy elveszett a cica:(
2009. szept. 26. 11:58
2009. szept. 26. 13:02
tipp: (mármint ahogy mi gondozzuk a kicsi cirmosunkat ^^)
amikor meghozták,akkor hagytuk,hagy nézzen körül az új helyén,mert ő is meg van ilyedve,így ha mindent megszemlélhet,akkor biztonságban érezheti magát :)..
a kaját(koncerv) azt összenyomogattuk neki,hogy jobban meg tudja enni
sós ételt ne adjatok neki..nem tudom már miért,valahol olvastam..de tudom,hogy az nem jó neki,és ha jól emlékszek,bele is halhat
2009. szept. 26. 18:13
Nálunk panelban lakik 2 brit cicus, egy nagy és egy pindúrka! A nagy csak száraz tápot eszik a kicsi vegyesen! Alutasakosat kap, az is 2napig elég neki! Napi 2szer eszik belőle! Whiskas esznek, meg rengeteg cicaropit :) Ha gondolod írj nyugodtan szívesen válaszolok!
25L
2009. szept. 26. 19:42
Kapcsolódó kérdések: