Annyira sajnálom hogy egész nap egyedül van, mit csináljak?
Barátom pár napja szerzett 2 kiscicát (7hetesek) a lakásába. (panel) Sajnos tegnap az egyik kiscica kizuhant a 3.ról, mert valahogy kiszaladtak az erkélyre, lebénult szegénykém a hátsó lábaira, és el kellett altatni.:( iszonyatosan megviselt, de nem is én vagyok a fő probléma hanem a cica testvérkéje:( Szegénykém egyedül van naponta 8-10 órán át a lakásban, sokszor keresi a tesóját, annyira unatkozik a kis drága, megszakad érte a szívem. sajnos én másik városban élek, suliba járok, nem tudok a cicával lenni amíg a barátom dolgozik.
nem tudom, hogyan fogadtassam el szegény cicussal hogy meghalt a tesója... meddig fogja keresni még ?:( ráadásul így egyedül annyira magányos, nemtudom mit tudna csinálni egész nap. nemlesz valami baja ha egész nap egyedül van? én mit tudok segíteni neki?
kb 2 naponta megyek barátomhoz, ha tudok ránézek a cicára amikor ő dolgozik, hétvégén vele vagyunk, de hét közben? csináljak neki játékokat? mivel tudnám enyhíteni a magányát? annyira kicsi még, úgy sajnálom:(
tudom hogy még az anyja mellett lenne a helye, de a tulaj gyorsan meg akart tőlük szabadulni, és így elhoztuk őket!
kedves utolsó, go f*ck yourself :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!