Macskások! Egyetértetek ezzel? "A macska a tulajdonosát jeleníti meg. Tehát ha valaki nem szeret egy bizonyos macskát, az nem szereti a macska gazdáját sem. "
Mennyire hasonlít rátok a macskátok, és mely tulajdonságokban?
Kort, nemet írjatok légyszi' :)
Pont olyan, mint én. Lusta, makacs, hiú, csak néhány embert szeret/visel el, a többit utálja. :D
A macskám 2,5 éves, én 16/L vagyok.
Ez igaz! Férjem macskája folyton a kaját lesi és elég lusta.
Az én macskám pedig kissé labilis időnként, máskor pedig nagyon barátságos :))
L/27
Pont anyám mondta most a macskámra, hogy olyan, mint a gazdája. Hoztam neki egy cicatársat és huhh... 2 napig ment a hiszti, morgás, fújás, panaszkodott, pufogott. Persze miután megváltozott ez a helyzet, cuki lett a kicsivel, fogócskáznak, hemperegnek, ekkor már nem hasonlított rám. :D Amúgy ő lassan 2 éves, ivartalanított kandúr, én meg nő vagyok és kicsit több, mint ő. :D Viszont szerintem nem hasonlít rám, mert ő sokkal cukibb, mint én... meg akkor nekem most kettő macsekra kéne majd hasonlítanom? Ők tök különbözőek... a nagy ordít és magyaráz állandóan, a kicsinek alig van (még) hangja, mondjuk már ő is magyaráz. Na, majd kiderül.
De jó olvasni a többieket. :)
Neked van macsekod? Te hasonlítasz rá?
Ugyanolyanok vagyunk: vidámak, pörgősek, rohangálósak, játékosak, hülyék, és folyamatosan pofázunk. :)
(még szerencse, hogy legalább egymással folyamatosan tudunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!