Mi baja lehet a cicámnak?
Figyelt kérdés
Volt már olyan párszor, hogy megmérgezték, de eddig mindig megtudtuk menteni, ilyen viszont még sosem volt, most a szeme is félre áll vagy nem tudom mi baja van. 2 napja még semmi sem volt. Itt van róla 2 kép összehasonlításképp, az elsőt most csináltam, a másik pedig egy régebbi. Szerintetek mi baja van, és mit tudnék vele tenni, hogy újra olyan legyen ,mint régen? PLS HELP!
Ma: [link]
Régen: [link]
2013. ápr. 17. 15:27
21/24 A kérdező kommentje:
Kigyógyult ebből, de már megint nincs jól sajnos.. mamám az ért az ilyenekhez, mármint a betegségekhez, a múltkor megnézte a székletét, azt mondta csak ilyen zöldes sárgás lé, és nem rendes, meg hogy szenved, bár azt látni rajta. Epe meg máj baja lehet, él ameddig él szegény..
2013. jún. 13. 20:18
22/24 anonim válasza:
Szegényke. :( Lehet nem gyógyult ki abból, csak tünetileg enyhült, de mélyebb probléma volt, amit nem kezeltek ki rendesen. Ezt már csak egy doki tudná megmondani. Azért ne mondj le róla ilyen könnyen, mert ezt rossz olvasni.
23/24 A kérdező kommentje:
Én nem mondok le róla, nagyon szeretem, csak a mamám szerint már nem húzza sokáig.
2013. jún. 15. 12:32
24/24 A kérdező kommentje:
Nem igaz ez a macsek...megint olyan a szeme, mindig megeszik valamit, amit nem kellene, átjárkál a szomszédba meg stb, mamám meg veszi neki a drága szereket, és úgy gyógyul meg mindig...megint kijött ez a hártya a szemén, mit csináljak vele? Állatorvos nem hiszem, hogy kijönne megint csak...elég sokat zaklattuk az elmúlt időben a kutyával, mert neki is ilyen volt a szeme, és lehet meg fog vakulni...tudom, hogy ez lenne a dolga, de csak az ilyen nagyobb állatokkal törődik...nem is értem hogy lett belőle állatorvos.
2014. aug. 19. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!